NLM Gjenbruk Stjørdal

Velkommen til Stjørdals største gjenbruksbutikk!

NLM Gjenbruk Stjørdal

Velkommen til Stjørdals største gjenbruksbutikk!

Velkommen til vår gjenbruksbutikk i Stjørdal sentrum!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Stjørdal er områdets største – og tør vi si fineste – av sitt slag. Det er en oase for alle på utkikk etter vintage eller second hand. Vi har et stort utvalg av brukte klær for dame, herre og barn. Videre har vi en stor avdeling med nips (dekketøy, glass, småvarer), og en egen avdeling for brukte møbler. Liker du bøker, finner du de fleste sjangre. Vi har også en egen avdeling for engelsk pocket. CD, DVD og ikke minst en ganske rikholdig LP seksjon har vi også. Blir du sliten, har vi en møteplass hvor du kan sette deg ned for å ta en liten pause. Og vil du prøve klær i fred, har vi en liten barnekrok rett ved siden av prøverommene.

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi tar i mot varer i åpningstiden – disse kan leveres på baksiden av bygget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

NLM Gjenbruk Stjørdal

Stokmovegen 7, 7500 Stjørdal

Tlf: 40 44 34 83

Åpningstider:
Tor 11:00 – 15:00
Fre 11:00 – 15:00
Lør 11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Varer hentes og leveres i butikkens åpningstid eller etter avtale med butikkens personale.

Takk for gaven!

Se vår Facebook side for mer informasjon!

 

 

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!