NLM GJENBRUK Stavanger

Velkommen til NLM GJENBRUK Stavanger!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Stavanger (Lagårdsvn 80) har et stort utvalg av brukte klær, nips (dekketøy, glass, småvarer), småmøbler og en mengde andre spennende, brukte varer!

Er du hekta på gjenbruks-shopping i Stavanger, eller på utkikk etter en god brukthandel i Stavanger, eller kanskje vintage og secondhand i stavangerområdet, bør du legge turen innom NLM Gjenbruk Stavanger. 

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi tar normalt i mot varer i åpningstiden (men sjekk våre facebook-sider).

Velkommen til en bærekraftig handel i Stavanger!

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

NLM Gjenbruk Stavanger

Lagårdsveien 80 – vis a vis Rusta.

Tlf: 40 44 34 84

Åpningstider:
Tirs 11:00 – 16:00
Ons 11:00 – 16:00
Tor  11:00 – 19:00
Fre  11:00 – 16:00
Lør  11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Se vår Facebook side for mer informasjon!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!