NLM GJENBRUK Stavanger

BUTIKKEN ER MIDLERTIDIG STENGT

På grunn av brann, er butikken vår dessverre stengt. Følg vår Facebook-side for ytterligere informasjon (lenke lenger ned) .

Velkommen til NLM GJENBRUK Stavanger!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Stavanger (Hillevåg) har et stort utvalg av brukte klær, møbler, nips (dekketøy, glass, småvarer), og en mengde andre spennende, brukte varer!

Er du hekta på gjenbruks-shopping i Stavanger, eller på utkikk etter en god brukthandel i Stavanger, eller kanskje vintage og secondhand i stavangerområdet, bør du legge turen innom NLM Gjenbruk Stavanger. 

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi tar normalt i mot varer i åpningstiden (men sjekk våre facebook-sider).

Velkommen til en bærekraftig handel i Stavanger!

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

NLM Gjenbruk Stavanger

Sandviksveien 7, 4016 Stavanger

Tlf: 40 44 34 84

Åpningstider:
Ons 11:00 – 15:00
Tor  13:00 – 17:00
Fre  11:00 – 15:00
Lør  11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Vi samler inn varer på Fjelltun( Hillevåg/Kristianlyst). Vi har åpent tirsdag fra 16-19 og onsdag fra 11-14. Vi kan ikke ta imot store møbler og hvitevarer. Adr er Gulaksveien/Timoteiveien. Velkommen!

Takk for deres forståelse.

Se vår Facebook side for mer informasjon!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!