NLM Gjenbruk Sandefjord

Velkommen til NLM GJENBRUK Sandefjord!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Sandefjord har et stort utvalg av brukte klær for dame, herre og barn og nips (dekketøy, glass, småvarer). Du finner også en stor avdeling for brukte møbler, en stor bokavdeling samt en lekker gallerivegg med brukt kunst – for å nevne noe. 

Er du på utkikk etter en god brukthandel i Sandefjord, eller på utkikk etter vintage og secondhand i Vestfold, bør du legge turen innom NLM Gjenbruk Sandefjord. Butikken vår er på omtrent 1000m2!

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Bruk kontaktskjemaet lenger ned, Facebook – eller ring oss på 40 44 34 75.  Du finner inngang og parkering på baksiden av bygget.

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

NLM GJENBRUK Sandefjord
Peder Bogens gate 4, 3238 Sandefjord

Tlf: 40 44 34 75
E-post:

Åpningstider: SOMMERSTENGT frem til Onsdag 20.juli
Onsdag: 12-16
Torsdag: 12-16
Fredag: 12-16
Lørdag: 11-15

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Varer hentes og leveres etter avtale med butikken. Takk for gaven!

Se vår Facebook side for mer informasjon!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!