NLM Gjenbruk Råholt - Eidsvoll

Velkommen til NLM GJENBRUK Råholt / Eidsvoll!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk på Råholt ligger medet sentralt og har en nydelig første etasje med en stor mengde brukte klær og nips (dekketøy, glass, småvarer), og en andre etasje med alt du for øvrig forventer i en stor bruktbutikk, som for eksempel brukte møbler. 

Er du på utkikk etter en god brukthandel i Eidsvoll/Råholt, eller vintage og secondhand, bør du legge turen innom NLM Gjenbruk Råholt. 

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi tar normalt i mot varer i åpningstiden. Parkering rett utenfor døren.

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

NLM Gjenbruk Råholt – Eidsvoll

Trondheimsvegen 266, 2070 Råholt

Tlf: 40 44 34 74

Åpningstider: 
Ons 11:00 – 16:00
Lør  11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Varer hentes og leveres i butikkens åpningstid eller etter avtale med butikkens personale.

Takk for gaven!

Se vår Facebook side for mer informasjon!

 

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!