Bærekraftig Gjenbruk Ulven

Velkommen til Bærekraftig på Ulven!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Oslo (Ulven) er en litt annerledes butikk! Dette er en konseptbutikk med en mye mer organisk butikkopplevelse. Her finner du et bra utvalg av nips (dekketøy, glass, småvarer), og ikke minst mye klær spesielt for for dame, men også for herre og barn. Vi har også vår egen bærekraftige kaffe til salgs!

Er du på utkikk etter brukte klær? Vintage og secondhand, eller kanskje du er ute etter en bok? Kom innom da vel – NLM Gjenbruk Haugenstua er unik bruktbutikk i Oslo! 

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi tar i mot varer i åpningstiden – snakk med en våre hyggelige frivillige.

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

Bærekraftig Ulven
Ulvenveien 81, 0581 Oslo

Åpningstider:

Trykk lenken under for å se våre åpningstider (Facebook).

Sjekk vår Facebook-side og følg oss der

 

 

 

 

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!