NLM Gjenbruk Kristiansand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til NLM GJENBRUK Kristiansand!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Kristiansand (plassert på Lumber i Vågsbygd) er områdets største (og tør vi si fineste?). Det er en oase for alle på utkikk etter vintage eller secondhand. Vi har et stort utvalg av brukte klær for dame, herre og barn. Videre har vi en stor avdeling med nips (dekketøy, glass, småvarer), og en egen avdeling for brukte møbler. Liker du bøker, finner du de fleste sjangre. CD, DVD og LP har vi også. Blir du sliten, har vi en møteplass hvor du kan sette deg ned for å ta en liten pause. Og vil du prøve klær i fred, har vi en liten barnekrok rett ved siden av prøverommene.

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi tar i mot varer i åpningstiden – disse kan leveres i porten til høyre for inngangen.

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

Jeg ble spurt om å være med som frivillig i NLM Gjenbruk – og det ville jeg! Jeg elsker gjenbruk og samler på det meste. Her opplever jeg et positivt og et imøtekommende miljø i forhold til egen dagsform. 

Johan

Frivillig i Kristiansand

Jeg er frivillig fordi det er sosialt og fyller pensjonstilværelsen. Dette er lystbetont og det er en god sak. Her blir en kjent med mange folk og det gir trivsel. Jeg jobber mest i kassa

Bjørg

Frivillig i Kristiansand

Da jeg ble pensjonert, ønsket jeg å ha noe å gjøre. Henvendte meg til NLM Gjenbruk og fikk jobb «på sekundet» – har ikke angret en dag. Jobber frivillig en dag hver uke med å teste elektriske varer som kommer inn. 

Svein Erik

Frivillig i Kristiansand

NLM GJENBRUK Kristiansand

Lumberveien 33, 4621 Kristiansand

Tlf: 40 44 34 59
E-post:

Åpningstider:
Man – Lør 11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Varer hentes og leveres i butikkens åpningstid eller etter avtale med butikkens personale.

Takk for gaven!

Se vår Facebook side for mer informasjon!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!