NLM GJENBRUK Hamar

Velkommen til NLM GJENBRUK Hamar!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Hamar har et stort utvalg av brukte klær for dame, herre og barn, nips (dekketøy, glass, småvarer), og møbler. Du finner også alt det andre du forventer fra en stor bruktbutikk. 

Er du på utkikk etter en god brukthandel i Hamar, eller vintage og second hand i innlandet, bør du legge turen innom NLM Gjenbruk Hamar.

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Varer kan leveres i butikkens åpningstid, samt under dugnadsdagen tirsdager. Ellers etter avtale med butikkens personale. Vi har gode parkeringsmuligheter ved butikken.

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

NLM GJENBRUK Hamar

Stormyrvegen 11, 2315 Hamar

Tlf: 40 44 34 73
E-post:

Åpningstider:
Tor 12:00 – 17:00
Lør 11:00 – 15:00

Vi åpner ny butikk høsten 2022

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Varer hentes og leveres i butikkens åpningstid, samt under dugnadsdagen tirsdager. Ellers etter avtale med butikkens personale.

Takk for gaven!

Se vår Facebook side for mer informasjon!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!