NLM Gjenbruk Bergen

Velkommen til NLM GJENBRUK Bergen!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Bergen (Hardangervegen) har et stort utvalg av brukte møbler, nips (dekketøy, glass, småvarer), og klær for dame, herre og barn. Du finner også en stor bokavdeling. 

Er du på utkikk etter en god brukthandel i Bergen, eller vintage og second hand i bergensområdet, bør du legge turen innom NLM Gjenbruk Bergen. Butikken vår går over flere etasjer.

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi tar i mot varer i åpningstiden – disse kan leveres på baksiden av bygget. Her finner du også parkeringen.

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

NLM GJENBRUK Bergen
Hardangervegen 543, 5268 Haukeland

Tlf: 40 44 34 70
E-post:

Åpningstider:
Ons – Fre 12:00 – 17:00
Lør 11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Varer hentes og leveres i butikkens åpningstid eller etter avtale med butikkens personale.

Takk for gaven!

Se vår Facebook side for mer informasjon!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!