NLM Gjenbruk Ålesund

Velkommen til NLM GJENBRUK Ålesund!

NLM Gjenbruk sin bruktbutikk i Ålesund (Fremmerholen) har et stort utvalg av blant annet brukte møbler, nips (dekketøy, glass, småvarer) – og ikke minst en egen mesanin med et rikt utvalg av klær for dame, herre og barn.  

Er du på utkikk etter vintage og secondhand på Sunnmøre, bør du legge turen innom NLM Gjenbruk Ålesund. Butikken vår har et generelt rikholdig vareutvalg innen ulike sjangre.

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Varer hentes og leveres etter avtale med butikkens personale. Parkering tilgjengelig rett utenfor butikken.

Vi trenger flere frivillige!

Vi er en gjeng med frivillige som holder butikken i gang, men vil gjerne bli flere. Her jobber ulike mennesker side om side - noen mer og andre mindre. Bruk kontaktskjemaet under hvis du har lyst til å gi noe av deg selv for en meget god sak!

NLM Gjenbruk Ålesund

Brusdalsvegen 216, 6011 Ålesund

Tlf: 40 44 34 60
E-post:

Åpningstider:
Ons 11:00 – 16:00
Tor  11:00 – 16:00
Lør  11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Varer hentes og leveres etter avtale med butikkens personale.

Takk for gaven!

Se vår Facebook side for mer informasjon!

Kontakt oss

Er det noe du lurer på?

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål! Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!